Varmt välkommen till Larssons House i Karlskoga

Mode och inredning - allt under samma tak

Larssons House

Mode och inredning - allt under samma tak


I butiken finns kläder från Brandtex, Micha och Jacett. TUFFA, stilfulla kläder anpassade för den mogna kvinnan – till både vardag och fest. OCH i den stilfullt inredda butiken finns också ett stort sortiment av VACKRA tyger. MYSIGA kuddar och FRÄCKA lampskärmar och lampfötter, samt sängöverkast.

Butiken startade nu under våren 2014 och drivs av Marianna Lundgren.

"Karlskoga är en underbart vacker stad. Kanske lättare för mig att se det när jag kommer utifrån, men här finns så mycket bra", svarar Marianna Lundgren på frågan varför hon valt att öppna butik här.

"Sen ville jag själv inte behöva åka till Örebro för att handla mina kläder. Det är viktigt att det finns en butik för affärskvinnan kvar", berättar Marianna Lundgren, med anledning av att den tidigare butiken i lokalen ”Larssons Mode”, lade ner vid årskiftet 2012/2013.

Marianna Lundgren har en gedigen utbildning inom sömnad och lång erfarenhet av gardinsömnad. Hon drev tidigare en liknande butik i Örebro i över tio år.

"I vår syateljé syr vi hela gardinuppsättningar utifrån dina mått och önskemål", berättar Marianna.

I butiken finns många VACKRA gardinuppsättningar att låta sig inspireras av och ett stort tygsortiment med UNDERBARA möjligheter att kombinera.

Varmt välkommen till vår butik!